Tule mukaan!

Rauman meripelastusyhdistys on vapaehtoinen organisaatio joka rahoittaa toimintansa ensisijaisesti lahjoituksilla ja jäsenmaksuilla. Haluatko sinä olla mukana varmistamassa että Rauman vesillä on mahdollisimman turvallista liikkua? Jokainen jäsen edistää tätä tavoitetta jäsenmaksullaan. Ja veneilystä kiinnostunut henkilö voi oppia todella paljon aktiivimiehistön jäsenenä. Koulutusjärjestelmämme on kattava. Maakrapu ilman aikaisempaa kokemusta voi ajan myötä edetä jopa pelastusaluksen päälliköksi.

Valitse sopivin jäsenyysmuoto näistä vaihtoehtoista.

Mukaan aktiivimiehistöön

Vapaaehtoinen meripelastustoiminta on sekä yleishyödyllinen että hyvin antoisa harrastus. Meitä yhdistää halu auttaa ja tuntea että teemme jotain, jolla on merkitystä. Samalla kehitämme taitojamme laaja-alaisesti. Tämä harrastus antaa uusia ulottuvuuksia kaikille veneilyä harrastaville tai veneilystä kiinnostuneille. Tule sinäkin mukaan! Mutta varoituksen sana on paikallaan. Joukossamme on henkilöitä, jotka viettävät enemmän aikaa aluksissa kun kotona.

Pelastusaluksen miehistön vaatimukset:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Suomen kansalaisuus
  • Normaali terveys
Valitse

Kannatusjäsenyys

Mikäli haluat tukea toimintaamme mutta et voi tulla mukaan aktiiviseen toimintaan, liity kannatusjäseneksi! Tuet hyvää asiaa ja edesautat veneilijöiden turvallisuutta. Maksamasi jäsenmaksu menee lyhentämättömänä meripelastustoimintaan.

Valitse

Trossi-jäsenyys

Suomi on turvallinen hyvinvointimaa ja ilmainen pelastus on aina lähellä. Tämä pitää paikkaansa, mutta monelle veneilijälle on tullut yllätyksenä että yhteiskunnan turvaa koskee ensisijaisesti ihmishengen pelastamista eikä veneen turvaamista. Nykyaikaisen pelastusaluksen operointi on kallista ja jokaisesta tehtävästä kirjoitetaan lasku. Valtio maksaa yleensä viulut, mutta ainoastaan ihmisten pelastamisesta ja aluksen osalta korkeintaan hinaamisesta lähimpään turvasatamaan. Veneilijä on sen jälkeen itse vastuussa mahdollisista jatkohinauksista. Trossi on palvelu joka ratkaisee juuri tätä ongelmaa. Meripelastusseura kustantaa jatkohinauksia huomattavasti laajemmin kuin valtio, jos veneilijällä on voimassaoleva Trossi-sopimus. Lisää aiheesta Trossin kotisivuilta  http://www.trossi.fi

Valitse

 

Tekninen toteutus: W3 Group